Peducate.ir

Peducate.ir

با هم بیاموزیم
Peducate.ir

Peducate.ir

با هم بیاموزیم

تشخیص مواد غذایی تقلبی

تشخیص مواد غذایی تقلبی

برای تشخیص عسل، سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده، سپس با فندک سعی کنید آن را آتش بزنید. اگر روشن نشد عسل خوبی است. در روش دیگر، با قاشق مقداری از عسل را در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از آب وارد آن شود. اگر مستقیم در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست. در روش سوم، ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از آن عبور کرد عسل خوبی نیست و عسل خوب باید تیره باشد.  

برای تشخیص ربهایی که با کدو مخلوط شده اند یک قاشق از آن را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود، با کدو ترکیب شده است.

برای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده، سر سوزن را وارد شیر کرده و بیرون بیاورید. اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین ولی اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است.

برای تشخیص چای خوب، یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده است و  اگر زمانی حدود بیست دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است.


منبع: بیتوته

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد