Peducate.ir

Peducate.ir

با هم بیاموزیم
Peducate.ir

Peducate.ir

با هم بیاموزیم

آهای خانم های خونه دار

آهای خانم های خونه دار

پیش از سرخ کردن میگو و ماهی درون ماهی تابه، از داغ شدن روغن مطمئن شوید و سپس مقدار اندکی نمک درون روغن بریزید. این کار مانع چسبیدن گوشت ماهی یا میگو به ظرف می شود.

  

اگر در خانه گوجه فرنگی نرم و پلاسیده دارید، به مدت ده ساعت گوجه فرنگی را درون یک ظرف آب سرد در یخچال قرار دهید تا با طراوت شوند.


اگر پس از آبکش کردن ماکارونی، رشته های آن به هم چسبید، دوباره آن را درون آب جوش بازگردانید و اجازه دهید یک دقیقه روی حرارت بماند و بعد آن را آبکشی کنید.


اگر غذای خیلی شیرین دارید، برای از بین بردن شیرینی آن کافی است که ذره ذره به آن سرکه اضافه کنید تا این طعم متعادل شود.


برای بریدن نان، از چاقوی اره ای استفاده کنید و پیش از برش، چاقو را برای مدت کوتاهی درون آب جوش فرو کنید.


سیب زمینی ها را در جای تاریک، خشک و به دور از رطوبت نگه دارید تا از جوانه زدن آن ها پیشگیری شود.


اگر پس از خرد کردن پیاز و شستن کارد، هنوز بوی پیاز روی کارد باقی مانده، کافی است یک هویج را با کمک کارد حلقه حلقه کنید.


برای از بین رفتن بوی دودگرفتگی برنج کافی است، پیازی پوست گرفته و آن را در قابلمه بگذارید.


اگر برای جدا کردن کیک از ظرف دچار مشکل هستید، پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، مقداری شکر ته ظرف بپاشید. این کار کمک می کند تا کیک به ته ظرف نچسبد.


روش برای نرم و ترد کردن گوشت، آن را در مخلوطی از روغن زیتون خوراکی بدون بو و سرکه قرار داده و بگذارید تا به مدت دو تا سه ساعت درون آن خیس بخورد.


برای نگهداری طولانی مدت از موز و پیشگیری از سیاه شدن و تغییر رنگ دادن آن، موز را درون کاغذ آلومینیومی بپیچید و درون جا میوه ای یخچال قرار دهید.


برای از بین بردن بوی پیاز روی دست کافی است پوست دستتان را با کمک برشی از لیموترش تازه ماساژ دهید.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد