ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
انرژی خود را زیاد کنید
مواد غذایی که به رنگ زرد هستند خواص ویژه ای دارند که در ادامه چند مورد آن ذکر می شود.
انرژی خود را زیاد کنید
فلفل دلمهای زرد تقریباً سه ونیم برابر پرتقال ویتامین سی دارد. افرادی که از مکملهای ویتامین سی استفاده میکنند بیشتر از افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند چربی میسوزانند. بدن شما برای ساخت کارنیتین به ویتامین سی نیاز دارد. کارنیتین در عضلات باعث تبدیل چربی به انرژی میشود. پس فلفل دلمهای زرد را بهعنوان طعمدهنده در انواع ساندویچها استفاده کنید.
نفخ نکنید
آناناس حاوی بروملین است، آنزیمی که غذا را خرد کرده و کمک میکند تا غذا سریعتر در سیستم گوارشی حرکت کند و احتمال نفخ و تجمع باد و یبوست در شکم را کمتر میکند. پس با آناناس، پیاز قرمز و نعناع، سالاد درست کنید.
واضحتر ببینید
ذرت مملو از دو آنتی اکسیدان به نامهای زیاگزانتین و لوتئین است که از آن ها با عنوان عینکهای طبیعی یاد میکنند. زیاگزانتین و لوتئین در کنار هم جلوی تاثیرات مخرب نورهای مضر را که به چشم آسیب میرسانند میگیرند. پس روی بلال مخلوطی از کره و سبزیهای خردشده معطر و نمک بریزید.