ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
استخوان بسازید
مواد غذایی که به رنگ سفید هستند خواص ویژه ای دارند که در ادامه چند مورد آن ذکر می شود.
تره فرنگی برای مقابله با پوکی استخوان بسیار مفید است زیرا مملو از ماده اینولین است. این فیبر گیاهی جذب کلسیم را تا سی و سه درصد افزایش میدهد و بهتر است برگهای سبز آن هم مصرف شود. پس برشهای کوچک تره فرنگی را با روغن زیتون بخورید یا اینکه از آن داخل سوپ سبزیجات استفاده کنید.
با پوسیدگی دندان مقابله کنید
پیاز حاوی گوگرد است که آنتی بیوتیکی قدرتمند محسوب میشود. همچنین پیاز ماده کوئرستین دارد که یک ماده ضدالتهاب قدرتمند است. این ترکیبات انواع مختلفی از باکتریها را از بین میبرند از جمله باکتریهایی که باعث ایجاد پوسیدگی در حفره دهان میشوند. پس پیاز خام بسیار مفیدتر از پیاز پخته است بنابراین در سالاد حتما پیاز خــام بریزید.
قلب خود را تقویت کنید
انواع سفید سیب زمینی که رنگ روشنتری دارند، برای سلامت قلب مفید هستند. مقدار زیاد ویتامین بی شش موجود در سیبزمینی مقدار اسید آمینه هوموسیستنین را تنظیم میکند که در برابر بیماریهای قلبی اثر حفاظتی داشته و بهتر است به صورت پخته شده مصرف شود. پس سیبزمینی پخته را با کنسرو ماهی تن و لوبیا سبز مخلوط کرده و روی آن سرکه بریزید تا یک سالاد فوقالعاده داشته باشید.